Direktlänk till inlägg 6 augusti 2012
Idag blev det pizza till middag. Så jävla gott! På pizzan hade jag krossade tomater, västerbottenost, mozzarella, strimlad skinka, gul lök, köttfärsklumpar och oregano. Hade även vitlökssås på som du gör enkelt genom att blanda crème fraîche, majonäs, pressad vitlök, salt och peppar. Detta måste ni testa
LCHF-PIZZA
1 långpanna
4 ägg
1 dl vispgrädde
0,75 dl kokosnötsmjöl
0,5 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 krm salt
1,5 dl riven västerbottenost
Gör så här:
Vispa ihop ägg och vispgrädde i en skål. Blanda övriga ingredienser i en annan skål. Rör ihop allt ordentligt och låt smeten stå och svälla i ca 5 minuter. Kavla ut degen på en plåt, använd plastfolie över degen medans du kavlar. Grädda botten i ca 15 minuter i 200 grader.
Höj ugnstemperaturen och lägg på valfri fyllning på pizzan och grädda ca 10 minuter i 250 grader tills osten smält.
Recept och text hämtat HÄR
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 |
26 | |||
27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
|||||
|