Direktlänk till inlägg 12 november 2012
(klicka på bilderna för att få dem större)
Igår var det en seeeg söndag, som alltid! Men senare på kvällen kom jag iväg till gymmet med Malin och Sanna! Skönt :) Sedan blev det en sen middag - Pannbiffar, kålrabbi-pommes, chilibea och sallad! Till efterrätt testade jag en ny variant av min chokladfrosting! Istället för kakao tog jag jordgubbspuré och toppade med krossad choklad. Sjukt gott och fluffigt! Ny favorit ^^,
Recept 2 personer
50 g cream cheese
1 ½-2 msk sötning (jag använder ICAs Stevia Strö)
1 krm vaniljpulver
1 dl jordgubbspuré
1,5 dl grädde
Krossad choklad om man vill!
Gör så här: Vispa ihop cream cheese, sötning, vaniljpulver och jordgubbspurén (mixade jordgubbar med stavmixer) till en smet. Tillsätt grädden och vispa tills det blir fluffigt och fint (inte för hårt). Servera med krossad choklad om man vill eller kanske färska jordgubbar! Sjukt gott <3
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|